0

Panty Pushers Hold Up Kousen - Single Logo

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Wist je dat meer dan een miljoen vrouwen in Nederland te kampen hebben met een fysieke beperking? Dames van alle leeftijden die hierdoor wel eens zouden kunnen twijfelen aan hun kracht en vrouwelijkheid.

Dit moet anders, zo dacht Sarah Kingma die zelf kampte met de ziekte MS. Zij bedacht het merk Panty Pushers: een fashion item dat uitstraalt dat je meer bent dan je beperking. Met de verkoop van deze hold-ups wilt Sarah geschiedenis schrijven! Alle winst gaat naar Sarah's missie om een webshop op te richten waarbij ze hippe hulpmiddelen aanbiedt. Deze hebben nu vaak een oubollige uitstraling. Haar doel is om deze hulpmiddelen voor fysiek beperkte mensen hip en sexy te maken. Wat heb je aan een mooie hold-up wanneer je vervolgens achter een ouderwetse rollator loopt? Bij het kopen van Panty Pushers draag je bij aan de ontwikkeling van een platform waar moderne en frisse hulpmiddelen worden aangeboden. Wat ons betreft zijn de tijden van bordeauxrood en beige voorbij. We willen iedereen de kans bieden om zelfverzekerd te kunnen shinen met het hulpmiddel waar behoefte aan is.

Geef jezelf of een ander deze prachtige hold-ups cadeau en draag bij aan het grotere doel. Ongeacht hoe jouw prachtige lijf is, deze kousen zijn voor jou gemaakt. Zelfverzekerdheid komt van binnenuit. Met Panty Pushers sluit je je aan bij de club van prachtige, onafhankelijke, sexy ladies die in zichzelf geloven en daarvoor uit durven te komen.

De Panty Pushers zijn verkrijgbaar in 2 maten:
- S/M is geschikt voor een lichaamsgewicht tot 65 kg.
- L/XL is geschikt voor een lichaamsgewicht van 66 tot 80 kg.

Alternatieven die wij aanraden
-
+