0

Eerste keer slaaf bij een Meesteres - Dit is mijn sexverhaal

Dit sexverhaal gaat over de eerste keer dat ik slaaf mocht zijn van een kinky Meesteres die ik op internet leerde kennen. Lees mijn kinky verhaal nu!

MeesteresOp een dag in maart zat ik een beetje over Twitter te scrollen toen ik een oproep van een Nederlandse Meesteres zag. Ze vroeg of er nog slaven waren die haar zouden willen dienen in haar SM-kamer in Amsterdam. Onderdanig ben ik altijd al geweest en ik had er ook al meerdere keren over nagedacht om de wereld van BDSM en Bondage te verkennen, dus haar oproep wekte mijn nieuwsgierigheid. Na even nagedacht te hebben besloot ik haar een bericht te sturen. We spraken af dat ik haar de volgende dag bij haar SM-kamer zou ontmoeten. Die nacht sliep ik slecht door de zenuwen, want wat zou me te wachten staan.. 

De volgende dag stapte ik in de auto en ging richting Amsterdam. Eenmaal aangekomen besefte ik dat ik net iets te laat was en dat zou de dominante Meesteres me wel niet in dank afnemen. Ze stond me inderdaad al op te wachten met een strenge blik en nadat we aan elkaar voorgesteld waren liep ik achter haar aan naar de SM-kamer. Die had een rood met zwart interieur en overal hingen zwepen, touwen en seksspeeltjes. De zenuwen gierden door mijn lijf, maar ik vond het ook wel spannend. Nu ik dit sexverhaal schrijf voel ik weer die combinatie van zenuwen en opgewondenheid. 

"Uitkleden", zei ze streng en ik trok al mijn kleding uit en stond naakt in het midden van de kamer. Toen zei ze dat ik op mijn knieën moest gaan zitten en vroeg me of ik alles zou doen wat zij mij op zou dragen. Dat beaamde ik en gelijk moest ik haar laarzen likken terwijl ik op mijn knieën zat. Het was duidelijk. Zij was de baas. Ze deed me een halsband om en liep met me naar een stoel aan de rand van de kamer en ging daar zelf op zitten. Ze deed haar latex rokje omhoog en ik zag haar geschoren kut. PETS. Ik kreeg een klap in mijn gezicht. "Had ik gezegd dat je naar mijn kut mocht kijken?", vroeg ze op strenge toon. Ik ontkende dat en ze zei dat ik een flinke straf kon verwachten als ik zulke dingen nog een keer deed. Ze vernederde me en dat maakte me best wel opgewonden. Nu wist ik het zeker. De rest van mijn leven wilde ik een slaaf van dominante vrouwen zijn. De Meesteres ging wijdbeens op de stoel zitten en drukt mijn hoofd tegen haar kut aan. "BEF ME", schreeuwde ze me toe en ik begon haar klit en schaamlippen te likken. Mijn tong draaide cirkeltjes om haar klit en met diepe halen gleed hij tussen haar schaamlippen door. Ze kreunde af en toe, dus blijkbaar deed ik het goed. Mijn pik begon stijf te worden en toen ze dat zag zei ze dat het niet de bedoeling was dat ik zelf zat te genieten. "Ga staan", zei ze en toen ik opstond gaf ze een ferme tik op mijn penis die gelijk weer slap begon te worden. Ze liep naar een kastje in de hoek van de kamer en pakte daar een peniskooi uit. Enkele momenten later zat mijn lul opgesloten en vroeg ik me af wat er nu zou komen. 

"Ben je weleens in je kont genomen?", vroeg ze. Ik antwoorde eerlijk dat ik dat nog nooit had mogen ervaren en dat me dat ook niks leek. "Ik vroeg niet wat je er van zou vinden", beet ze me toe en trok me aan de halsband naar een soort metalen rek toe waar ze me overheen boog. Mijn polsen werden in de boeien geslagen en ik kon geen kant op. Dit maakte me een beetje zenuwachtig, maar ik liet het maar gebeuren. Tenslotte was ik hier om te doen wat de Meesteres me opdroeg en was ik maar een slaaf. Ze deed me een blinddoek om en ik zag niks meer. Zo stond ik daar voorovergebogen te wachten op wat er ging komen. Het leek erg lang te duren, maar na een tijdje merkte ik dat ze achter me was komen staan. Ze had een latex handschoen aangetrokken en een vinger vol glijmiddel gespoten. Zachtjes duwde ze haar vinger tegen mijn kontgat aan en die gleed naar binnen. Ik kreunde van pijn en genot. Dit zou mijn anale ontmaagding worden. 

Terwijl de Meesteres me anaal aan het vingeren was voelde ik me totaal machteloos. Dat was ik ook. De Meesteres zei toen dat dit nog maar het begin was en dat ze een dildo ging pakken. toen werd ik pas echt bang. Ik was hier toch niet gekomen om anaal genomen te worden. Toch nam ik me voor om het te doorstaan en veel tijd om na te denken kreeg ik niet. Ze drukte de dildo in mijn kont en maakte er stotende bewegingen mee. Ik begon nu nog harder te kreunen van pijn en genot en schijnbaar genoot de Meesteres van de geluiden die haar slaaf maakte, want ze gaf me een compliment en zei dat ik het goed deed. "Ik heb een verrassing voor je", zei ze en ik hoorde hoe ze wegliep en de deur open maakte. Gelijk hoorde ik twee paar voetstappen op me afkomen en ik schrok heel erg toen ik een mannenstem hoorde vragen; "Is dit hem?".  De Meesteres antwoorde instemmend en ik wist dat het over mij ging, maar toen ik iets wilde zeggen schreeuwde ze dat ik mijn bek dicht moest houden. Ik gehoorzaamde...

Sexverhaal slaafDe man ging voor me staan en de Meesteres zei me dat ik mijn mond open moest doen en hem moest pijpen. Ik had nog nooit sex gehad met een andere man en wilde het eigenlijk ook niet, maar ik voelde zijn eikel gelijk al tegen mijn lippen aandrukken. Ik deed mijn mond een stukje open en voelde zijn pik mijn mond in glijden. Ik kon geen kant op en terwijl zijn stijve pik op en neer ging in mijn mond drukte de Meesteres de dildo weer in mijn kont. "Hoe voelt dat nu, slet?", vroeg ze terwijl ik niet in staat was om te antwoorden. Ik werd anaal geneukt met een dildo terwijl ik een man aan het pijpen was. Dit had ik niet verwacht toen ik vanmorgen van huis weg reedt. Na een tijdje voelde het eigenlijk best wel lekker en begon ik het zelfs geil te vinden. Door de peniskooi kon ik geen stijve krijgen en dat deed best wel een beetje pijn, maar dan op een prikkelende stimulerende manier. Ik begon nu de man vrijwillig te pijpen en nam hem zo diep mogelijk in mijn mond. Dit ging een tijdje door en opeens haalde hij zijn pik uit mijn mond en ging achter me staan. De Meesteres haalde de dildo uit mijn kont en ik voelde hoe de man nu zijn pik in mijn reet stak. Ik werd anaal geneukt door een andere man. "Neuk hem maar lekker hard", zei de Meesteres en de man luisterde goed, want met een ferme stoot zat hij tot aan zijn balzak in mijn kont. Ik kreunde luid van pijnlijk genot en bij elke stoot dacht ik dat mijn darmen op de vloer zouden vallen. Na enkele minuten hard anaal geneukt te zijn zei de man dat hij ging klaarkomen. "Spuit zijn reet maar vol", zei de Meesteres en enkele seconden later voelde ik hoe zijn warme zaad mijn reet in spoot. 

Terwijl ik nog steeds voorovergebogen en vastgebonden over het rek hing, druppelde zijn warme zaad uit mijn kont. De Meesteres maakte de peniskooi los en begon me af te trekken. Ik voelde me zo vies en opgewonden tegelijk. Dit had ik nog nooit ervaren en de man ging tussen mijn benen zitten en begon me te pijpen terwijl de dominante vrouw met mijn ballen speelde en af en toe een vinger in mijn kont stopte. Dit ging een tijdje zo door en ik voelde een orgasme op komen. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen en de man slikte elke druppel zaad door. Hijgend en puffend hing ik daar en de Meesteres maakte me los en wees naar een kleine badkamer waar ik me even kon opfrissen. 

"Hoe vond je het?", vroeg ze toen ik terug kwam en ik antwoorde dat het anders was dan ik had verwacht, maar dat ik een kant van mezelf had leren kennen die ik nog niet kon. We spraken af dat ik nog eens terug zou komen en sindsdien zie ik haar bijna elke week wel een keer. 

Ik hoop dat jullie van mijn sexverhaal hebben genoten. Dit is mijn allereerste sexverhaal en ik hoop vaker iets te kunnen schrijven voor deze website

Wil jij ook weleens een verhaal schrijven? Neem dan contact op via Porno Power!

dominante vrouw

Bekijk ook eens
Siliconen Dildo Met Zuignap - 13.5 cm

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Zwarte siliconen prostaat dildo

€ 17,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Siliconen dildo met zuignap - zwart

€ 21,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Realistische Dildo Met Balzak- 17,5 cm

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Realistische Dildo Met Balzak - 15 cm

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Metalen Handboeien - Zwart

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Easytoys Realistische Dildo met Zuignap - 21 cm

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Metalen Handboeien - Zilver

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Flexibele Kuisheidskooi - Transparant

€ 30,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Detained 2.0 Penis Kooi Van Rubber - Transparant

€ 34,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis