0

Doos seksspeeltjes bevat lugubere verrassing - Xeria.nl

Een Spaanse vrouw vroeg aan een vriendin net voor de politie een huiszoeking zou uitvoeren of ze even een doos seksspeeltjes wilde bewaren. De doos bevatte echter een lugubere inhoud. Na enkele dagen begon de doos te stinken en opende de vriendin hem om te zien wat de reden zou kunnen zijn. In de doos trof ze het hoofd aan van de vriend van haar beste vriendin. Die beste vriendin, de 61-jarige Carmen M. uit Castro Urdiales, had verklaart bij de politie dat haar vriend vrijwillig was vertrokken en dat ze hem niet meer gezien had. Ze wist echter ook dat er een huiszoeking zou volgen. 



Dus besloot ze om onbegrijpelijke redenen het hoofd van de man in een doos te doen en aan haar vriendin in bewaring te geven. Ze verklaarde dus dat de doos seksspeeltjes zou bevatten en het genant zou zijn als de politie die tijdens de huiszoeking zou vinden. Toen de vriendin de doos opende zag ze dus het afgehakte hoofd en kreeg een paniekaanval. Hierop besloot ze dus de politie te bellen. Die pakte Carmen M. gelijk op en sindsdien zit ze achter de tralies. 

Het is nog niet helemaal duidelijk of het in staat van ontbinding verkerende hoofd ook daadwerlijk van haar vriend was, maar daar wijst alles wel op.