0

De top 5 beste seksspeeltjes voor mannen

Als het gaat om seksspeeltjes dan hebben wij de juiste kennis om een top 5 beste seksspeeltjes voor mannen samen te stellen. Lees er hier alles over! 

top 5 beste seksspeeltjesWe vinden het tegenwoordig allemaal normaal als het nachtkastje van een vrouw uitpuilt van de vibrators en seksspeeltjes, maar als een man gebruikt maakt van speeltjes of hulpmiddelen dan wordt hij vaak raar aangekeken. Met deze top 5 beste seksspeeltjes voor mannen gaan we dat taboe gewoon doorbreken. Want er zijn namelijk veel meer mannen die gebruik maken van seksspeeltjes dan je zou denken. Onze top 5 beste seksspeeltjes kun je hieronder vinden:

1. Fleshlight Girls 
Als het op masturbators aan komt, dan staat er één merk met stip bovenaan en dat is het merk Fleshlight! Vooral de Fleshlight Girls modellen vliegen als warme broodjes over de toonbank en dat komt door het feit dat deze masturbators gemodelleerd zijn naar de geslachtsdelen van beroemde pornosterren. Zo kun je Fleshligts vinden van Stoya Destroya, Riley Reid, Jenna Haze, Brandi Love en nog veel meer. Met een Fleshligt bereik je een ongekend hoogtepunt en dat is de reden dat het één van de best verkochte seksspeeltjes voor mannen is. 

2. Cockring / Penisring
Een cockring of penisring zorgt er voor dat je langer een erectie kan behouden en je erectie ook steviger aanvoelt. Dit is niet alleen lekker tijdens de seks met je partner, maar ook als je een keer lekker wil masturberen. In onze webshop kun je dan ook vele soorten cockringen en penisringen vinden. 

3. Prostaat Stimulator
Het stimuleren van de prostaat is voor veel mannen nog een taboe, maar we raden je toch aan om het een keer te proberen. Door het masseren en stimuleren van de prostaat kun je namelijk heel erg heftige orgasmes beleven. Sommige transgenders noemen hun prostaat namelijk niet voor niets hun "G-spot". Wij verkopen alle soorten prostaat stimulators voor de beginner en gevorderde gebruiker. 

4. Buttplug
Je kunt een buttplug gebruiken omdat je anale stimulatie gewoon lekker vindt, maar ook om bijvoorbeeld je kontgat een beetje op te rekken voor je er een groter seksspeeltje zoals een prostaat stimulator in stopt. Als geniet van anale seks dan is een buttplug gewoon onmisbaar in je collectie seksspeeltjes. Hier in de webshop kun je alle soorten en maten buttplugs voordelig bestellen!

5. Realdolls / Lovedolls 
Een realdoll of lovedoll is de perfecte vervanging van een vrouwelijke partner. Deze realdolls klagen namelijk nooit, hebben altijd zin in seks en voelen levensecht aan. Wij verkopen meerdere lovedolls, maar ook opblaaspoppen! Als het gaat om een seksspeeltje die de echte daad dicht nadert qua gevoel, dan is een realdoll of lovedoll echt iets voor jou. Bekijk gerust ons complete assortiment

seksspeeltjes voor mannen

Bekijk ook eens
Fleshlight Girls - Stoya Destroya

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Easytoys Prostaat Massager - Gebogen

€ 17,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Fleshlight Girls - Adriana Chechik

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Ass-Gasm Cockring met Vibrerende Buttplug

€ 36,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Ultimate Fantasy Dolls Kitty

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Ultimate Fantasy Dolls Carmen

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Ultimate Fantasy Dolls Bianca

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Ultimate Fantasy Dolls Mia

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis